Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Králíka očistíme, omyjeme, posypeme nakrájenou cibulí , zalijeme pivem a necháme odležet v lednici několik
Potom vše zalijeme pivem a chvíli povaříme. Do tohoto základu vložíme porce králíka a dusíme doměkka
Cibuli nakrájíme na drobno a dáme do pekáče společně s olejem. Maso potřeme prolisovaným česnekem, medem
Kakao si prosejeme a s cukrem dáme do kondenzovaného mléka, nechme rozpustit. Přidáme alkohol a zase
Odstopkované a omyté třešně částečně rozmělníme. Na mírném ohni je rozvaříme bez přidání vody. Potom
Ve vodní lázni smícháme za studena mléko, cukr a škrobovou moučku. Zahříváme za stálého míchání dokud
Nejprve si připravíme náplň. Kompotovou šťávu můžeme doplnit vodou, přidáme cukr, žloutek a mouku a uvaříme
Třešně opereme, necháme okapat a vypeckujeme. Tvaroh dobře rozmícháme se žloutkem a cukrem. Bramborové
Kompotované třešně slijeme a necháme na sítu okapat. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme za stálého
Smícháme celá vejce, cukr, olej a mléko a nakonec přidáme mouku s práškem do pečiva a citrónovou kůrou
Vypeckujeme třešně a rozmixujeme je v mixéru. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, kterou smícháme