16.5K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Smícháme olivový olej s hořčicí a pečlivě promícháme Omáčkou zalijeme upečené maso.
Jednotlivé porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na nakrájené hřiby.
Králíka naporcujeme na menší kousky, osolíme, opepříme a dáme do vymazaného pekáče, poté potřeme hořčicí.
Opečené maso potřeme hořčicí a vložíme do pekáče. Hotového králíka vyjmeme a vypečenou šťávu nalijeme
smažím, aby se paprika rozvoněla, a pak přimíchám obě hořčice Tento králik mně nejvic chutná s bramborovou kaši a
Na mírném plamenu dusíme králíka doměkka (cca 45-60 Jakmile máme dochucenom, přidáme hrubozrnnou hořčici
Porce králíka osolíme, a zprudka opečme ze všech stran Maso vrátíme do omáčky a podáváme.
Hřbet a běhy z králíka omyjeme, osušíme a posolíme. Podle potřeby hotovou omáčku přisolíme nebo přikyselíme
nakrájíme na kostky a naložíme asi na 1 hodinu do směsy hořčice Smetanu smícháme se škrobem a zahustíme jí omáčku.
vývarem a bílým vínem, přivedeme k varu, vmícháme hořčici omáčkou a ozdobené jemně nasekanou petrželovou natí
Králíka opláchneme, naporcujeme, osušíme papírovou Na pánvi rozpálíme olej a porce králíka na něm opečeme