Prémiový obsah
★★★
21K čtenářů
1 h 35 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
V hrnci rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou zeleninu a cibuli. Krátce osmahneme a přisypeme cukr, který
Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Opraný
Předek králíka uvaříme s cibulí, bobkovým listem, karamelu opatrně vlijeme horký přecezený vývar z králíka
Králíka dobře omyjeme a naporcujeme. Měkkého králíka na černo vyjmeme z vývaru, očistíme
Ve větším kastrole rozehřejeme nakrájenou slaninu s kouskem másla, přidáme nakrájenou cibuli a restujeme
Nakrájíme cibulku a osmahneme na másle přidáme porce králíka Dělám v papiňáku - králík asi 30 minut (zajíc by se
Králičí maso vybalíme a naporcujeme. Zakápneme ho citronovou šťávou, osolíme a necháme chvíli rozležet
Mrkev, celer, petržel očistíme, opereme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno,
Králíka naporcujeme, dáme do mísy, polijeme a necháme Na oleji osmažíme česnek, přidáme králíka a smažíme
Maso omyjeme, osolíme, okořeníme, podlijeme a dáme péct. V průběhu pečení přidáme na maso v pekáči kolečka