14.4K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Maso drobně nakrájíme, zeleninu také a uvaříme hodně doměkka. Pak vsypeme spařené jáhlové vločky, ještě
Maso a zeleninu jemně pokrájíme a uvaříme hodně doměkka. Pak přidáme rýžovou moučku, slunečnicový olej
brambory nakrájíme na kostky a očistěný květák a brokolici rozpustíme máslo, přidáme drcený kmín a růžičky květáku a brokolice
Drobně pokrájené maso a zeleninu uvaříme ve vodě hodně doměkka, maso musí být hodně provařené. Pak přidáme
Mezitím si odkrájíme z omyté brokolice růžičky. v polévce na skus - nerozvařit!
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Poté přidáme na kousky nakrájenou a umytou zeleninu. Krátce
opečeme dozlatova a přidáme oloupané brambory, omytou brokolicí
Rozemeleme kabanos, opepříme, osolíme přidáme majonézu v sáčku, kečup a dáme stranou. Nameleme sklenici
Poté si nakrájíme a omyjeme brokolici, vložíme do osolené vody a dáme vařit, po 15 minutách je brokolice krásně
Brokolici nakrájíme a rozdělíme na růžičky. Podáváme uvařenou brokolici přelitou omáčkou a posypanou