Prémiový obsah
★★★
17.4K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Kuře si naporcujeme na kousky a slabě osolíme. Cibuli a česnek nakrájíme a orestujeme na másle a přidáme
Šalotku nakrájíme nadrobno, smícháme s kostičkami citronu, s medem, šťávou, olejem a kari. Lilek nakrájíme
V hrnci osmažíme na oleji cibulku, přidáme kari, rýži, kmín, necháme provonět a pak 5 minut vaříme. Dolijeme
V hrnci osmažíme na oleji cibulku, přidáme kari, rýži, kmín, necháme provonět a pak 5 minut vaříme. Dolijeme
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, posypeme kari kořením a každou porci zakápneme citronovou šťávou
V míse si smícháme smetanu s kari, indickým kořením, špetkou soli a pepře. Poté zalijeme stehýnka ochucenou
Kuře naporcujeme, porce osolíme a ze všech stran je na rozpuštěném másle opečeme dozlatova. Vyjmeme a
V míse rozmělníme kvasnice s cukrem, přilejeme teplou vodu. Mouku prosejeme do mísy, přidáme sůl, olivový
Na pánvi rozehřejeme olej a opražíme na něm koření. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Brambory
Maso omyjeme a osušíme. Na pracovní ploše maso nařízneme na co největší plát, osolíme, opepříme a připravíme
Cizrnu si den dopředu namočíme do vody, dáme do mixovací nádoby cibuli, česnek, chilli a nasekáme. Přidáme