Prémiový obsah
★★★
14.6K čtenářů
2 h 10 m
Kuchař Berda
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Cizrnu si den dopředu namočíme do vody, dáme do mixovací nádoby cibuli, česnek, chilli a nasekáme. Přidáme
Kotlety nařízneme, z oleje, šťávy, kůry a medu uděláme marinádu, kterou maso potřeme a spolu s tymiánem
Maso nakrojíme, osolíme, opepříme a osmahneme na pánvi, poté dáme do pekáče. Na oleji osmahneme česnek
Maso opláchneme ve studené vodě a nakrájíme na úhledné kousky. V hrnci rozehřejeme kousek másla, vložíme
Budeme potřebovat několik vláken šafránu, která namočíme do 100 ml vody. Maso nakrájíme na kostičky,
Očištěný jehněčí hřbet osolíme, opepříme a opečeme zbylou marinádou, provaříme a podáváme k nasekanému jehněčímu
Očistěné maso osolíme a přelijeme citrónovou šťávou. Bylinkové těstíčko si připravíme ze směsi nasekané
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kousky. Rajčata, cibuli, brambory, lilek, cukety a houby nakrájíme