Prémiový obsah
★★★
8.7K čtenářů
1 h 55 m
Kuchař Berda
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Maso prošpikujeme oloupanými a překrojenými stroužky česneku. Smícháme v misce olej, sójovou omáčku,
Česnek prolisujeme, smícháme se solí a vetřeme do masa, dáme do vyššího pekáče, polijeme troškou oleje
Jehněčí kýtu omyjeme, osušíme, odblaníme. Ostrým nožem uděláme do kýty zářezy a protkneme ji
Troubu předehřejeme na 175 °C, maso osolíme a opepříme, cibuli a česnek oloupeme a najemno nakrájíme.
Maso osolíme, opepříme a osmažíme na másle. Podlijeme je trochou vody a pečeme zakryté v mírně vyhřáté
Kachnu v celku očistíme, omyjeme, osušíme a posypeme kmínem a solí. Jablka důkladně omyjeme a ponecháme
Maso si osolíme, opepříme, potřeme česnekem a olejem. Dáme do pekáče, podlijeme vínem a vývarem, přidáme
Kýtu omyjeme a osušíme. Ostrým špičatým nožem odkrojíme na obou stranách kýty
Upečenou kýtu nakrájíme na plátky a podáváme přelité Jehněčí by nemělo vystydnout a mělo by se podávat vždy
Maso očistíme, osolíme a opepříme. Poklademe část rozmarýnu a část rozdrtíme s česnekem, olejem a hořčicí
Jehněčí maso osušíme papírovou utěrkou a do takto přichystané
Recept velmi zajímavý , chutě vyvážené, druhý den krásně proleželé :-)