Prémiový obsah
★★★
28.6K čtenářů
2 h 30 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Těsto přepůlíme, rozválíme a dáme na plechy s pečícím papírem, propícháme vidličkou a upečeme dozlatova
Kýtu nakrájíme na malé kousky a zprudka restujeme na oleji. Když maso úplně zbělá, přidáme nakrájenou
Listové těsto rozpůlíme, vyválíme každé zvlášť a upečeme. 2. těsto: žloutky a cukr utřeme do pěny, přidáme
Opečeme lískové oříšky do barvy, viz. foto, promneme v utěrce a zbavíme je slupek. Vychladlé jemně umeleme
Očistené zemiaky nakrájame na plátky a uvaríme v osolenej vode. Medzitým opražíme na oleji na jemno nakrájanú
Očistené zemiaky nakrájame na plátky a uvaríme v osolenej vode. Medzitým opražíme na oleji na jemno nakrájanú
Žloutky a cukr utřeme do pěny, přidáme mouku, prášek do pečiva, ořechy a sníh z bílků. Upečeme na papíře
Očištěný jehněčí hřbet osolíme, opepříme a opečeme zbylou marinádou, provaříme a podáváme k nasekanému jehněčímu
Očistěné maso osolíme a přelijeme citrónovou šťávou. Bylinkové těstíčko si připravíme ze směsi nasekané