Prémiový obsah
★★★
19.7K čtenářů
3 h
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Umyté maso opečeme na rozpáleném sádle. Opečené ho vytáhneme, na sádlo dáme nadrobno pokrájenou cibuli
Maso nakrájíme na plátky, které zlehka naklepeme, okraje nařízneme, okořeníme pepřem, zaprášíme hladkou
Cibule oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na rozpáleném oleji v nádobě, kterou budeme
Slaninu nakrájíme na nudličky a těmi protkneme hovězí Podle potřeby podlijeme a maso alespoň jednou za pečení
Přibližně 1,5kg hovězí loupané plece očistíme, osušíme dle stáří zvířete a doby zrání – cca 2,5-3h), během pečení
Hovězí maso opláchneme, osolíme, okmínujeme a poté Během pečení maso obracíme a přeléváme šťávou, dle
Maso omyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na oleji osmahneme maso a poté
Maso si očistíme a poprášíme moukou. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno a orestujeme v hrnci na másle,
Z masa uděláme větší plát, osolíme, opepříme a okořeníme. Srolujeme a svážeme balenou nití. Tukovou vrstvu