4K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
a na středním ohni na něm ze všech stran opékáme masové šišky.
Zeleninu, česnek a cibuli nakrájíme na malé kousky. Podlijeme vývarem a vaříme dokud zelenina nezměkne.
Všechnu zeleninu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky Poté zeleninu rozmixujeme, vmícháme hustou kašičku
Veškerou kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kostičky Do uvařené zeleniny přidáme na kostičky nakrájenou
do papiňáku, přidáme všechnu očištěnou a oloupanou zeleninu Maso ze slepice obereme, zeleninu nakrájíme na kousky
osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme kousky očištěné zeleniny
rozehřejeme olej, do kterého postupně přidáváme očištěnou kořenovou zeleninu (petržel, mrkev) nakrájenou na malé kousky
Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na malé kostky Maso vyjmeme z pekáče a vložíme do něj kořenovou zeleninu
osmahneme cibuli dozlatova, přidáme nadrobno pokrájenou kořenovou zeleninu, osolíme, opepříme.
Cibuli, brambory, petržel, celer a mrkev oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno, brambory, mrkev, celer a