Prémiový obsah
★★★
11K čtenářů
1 h 50 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájenou mrkev, přidáme trochu tymiánu a bobkový list
Mušle důkladně propláchneme ve vodě. Mušle přebereme a vydrhneme kartáčkem, tím zbavíme všech nečistot
Tahle omáčka je původně s hovězím masem, ale protože Po té omáčku přecedíme, zahustíme (někdo strouhaným
Omáčku prolisujeme a zahustíme moukou. Horký květák přelijeme omáčkou a smícháme s těstovinou
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájenou mrkev, přidáme trochu tymiánu a bobkový list
Vmícháme rajský protlak a koření, zalijeme teplým vývarem Uvařenou omáčku procedíme a ochutíme octem a cukrem
Uvařenou vychladlou rýži smícháme s mletým masem, v poměru 1:2. Osolíme, opepříme a směsí naplníme papriky