Prémiový obsah
★★★
2.2K čtenářů
1 h
janapozarova
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Roládu pevně srolujte a svažte po celé délce provázkem
Rozinky smícháme s rumem, 2 lžícemi horké vody a necháme 30 minut odstát. Prosátou mouku propracujemes
Nejprve dejte do velkého hrnce vařit vodu a hodně ji osolte. Jakmile se začne voda vařit, vložte do ní
Noky uvaříme podle návodu na obalu. Scedíme je a necháme v cedníku. Na velké pánvi opečeme kolečka klobásy
Rohlík nakrájíme a namočíme. Nakrájíme si cibuli a olivy. Cibuli podusíme na oleji a necháme trochu zchladnout
Do hrnce si dáme vařící vodu, kterou čas od času obměňujeme a namáčíme vždy na pár minut zhruba po 3
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a orestujeme na olivovém oleji. Cuketu, pórek a řapíky celeru nakrájíme
Připravíme si 4 skleničky. Dno každé skleničky posypeme rozdrcenými Lotus sušenkami, pokapeme marsalou
Máslo rozpustíme v menším kastrůlku, vmícháme do něj citrónovou šťávu, okořeníme bazalkou, tymiánem,
Mléko s cukrem necháme přejít varem, přidáme pomletou kávu a opět necháme krátce přejít varem. Odstavíme
V misce s vodou rozpustíme droždí a cukr, přidáme prosátou mouku, olivový olej a sůl a promícháme. Na
Zeleninu nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej a zeleninu opečeme, poté ji přesuneme do mísy