Prémiový obsah
★★★★★
53.8K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Maso nakrájíme na kousky a obalíme v solamylu. osmahnutému česneku a jakmile zesklovatí přidáme maso
Naložené maso opečeme zprudka na horkém oleji, přidáme Hovězí nudličky po sečuánsku podáváme s hranolky, bramborovými
Maso nakrájíme na nudličky a lehce obalíme v Solamylu Do této směsi naložíme maso a necháme odpočinout.
Hovězí maso očistíme a dáme vařit do tlakového hrnce Hovězí maso necháme změknout.
Maso si osolíme a dáme do zapékací mísy, přidáme alobal Zeleninu nakrájíme, promícháme a ochutíme, maso nakrájíme
Na kostky nakrájené maso osolíme, opepříme a obalíme V kastrolku rozehřejeme olivový olej, vhodíme maso
Maso nakrájíme na nudličky, smícháme je s tenkými plátky Přidáme maso i s vypečenou šťávou, zasypeme hladkou
Hovězí maso očistíme, odblaníme, na několika místech přepasírujeme a podáváme k masu.
Maso opláchneme a nakrájíme z něj nudličky. Na rozpáleném oleji opečeme nudličky masa doměkka,
Hovězí maso rozdělíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme Papiňák otevřeme, vyjmeme maso, upravíme si množství
Sečuánská kuchyně má pověst nejpikantnější a nejostřejší "číny". V tomto receptu ale nic aspoň trochu ostřejší vůbec není. Název neodpovídá obsahu.
Pokud v jidle ktere nekdo nazyva s-cchuan chybi secchuansky pepr, tak to je nedokonaly plagiat originalu! A takhle osizeny neni jen tenhle recept, zato jine recepty jsou preplacany ingrediencemi ve stylu jak pejsek s kocickou varili dort ve stylu-mam to doma v lednici tak to tam hodim. To jsou ty cesky Ciny-maglajz na ntou!
Je to kupodivu dost dobry