Prémiový obsah
★★★
18.8K čtenářů
2 h 40 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Jazyk omyjeme pod tekoucí vodou a vložíme do tlakového Poté jazyk vyjmeme a sloupneme (stáhneme), pokrájíme
Umytý uzený jazyk vaříme ve vodě do měkka. Uvařený a ještě teplý jazyk oloupeme a pokrájíme přes
Omytého králíka osolíme a vložíme do pekáčku s olejem. Cibuli a mrkev očistíme a nakrájíme na plátky.
V hrnci rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou zeleninu a cibuli. Krátce osmahneme a přisypeme cukr, který
Jazyky vložíme do papiňáku, přidáme očištěnou a oškrábanou Jazyky vyndáme a hned prudce zchladíme pod studenou
Jazyky uvyříme, dáme je na chvíli do studené vody, se sardelovou pastou utřeme a touto směsí plátky jazyka
Jazyk dáme asi na hodinu vařit do tlakového hrnce, Poté jazyk zbavíme kůže, nakrájíme na plátky.
Jazyk opečeme na pánvi a podáváme společně s majonézou
Jazyk opečeme na pánvi a podáváme společně s majonézou
Oháňku nakrájíme v kloubech, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a citrónovou kůrou. Necháme odležet