Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a orestujeme. Papriku a cibuli nakrájíme na kostičky, osolíme
Brokolici uvaříme ve slané vodě. Brokolici scedíme. V hrnci necháme 100 ml vody, ve které se vařila brokolice
Rýži proláchneme studenou vodou a uvaříme v osolené vodě. Na pánvi rozpálíme tuk a osmažíme na němna
Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a orestujeme. Papriku a cibuli nakrájíme na kostky, osolíme
Cibulku si oloupeme a žampiony nakrájíme na plátky. Do pekáčku dáme 2 lžíce oleje, opečeme na něm cibulky
Syrové roštěnky zbavíme lojovitých okrajů a slabě je Roštěnky posolíme, okořeníme a potřeme olejem z každé
Z roštěnce nakrájíme čtyři řízky (okraje nařežeme, S roštěnkou opékáme i plátky uzené slaniny a kousky
Hovězí plátky naklepeme, opečeme na sádle a vytáhneme na talíř. Na sádle zapěníme nakrájenou cibuli,
Čtyři roštěnky naklepeme, posolíme, okořeníme a do Roštěnky dobře zavineme a převážeme bílou nití.
Hovězí plátky naklepeme, posolíme, okořeníme a z obou stran opečeme na sádle. Opečené plátky vytáhneme