Prémiový obsah
★★★
14.3K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Příprava kapusty: Kapustu omyjeme a nakrájíme na proužky Kapustu přidáme k cibulce a podlijeme vývarem.
Když je maso poloměkké, přidáme spařenou pokrájenou kapustu
Přidáme na proužky nakrájenou kapustu a podlijeme vodou Lžíci mouky rozmícháme ve smetaně a poté nalijeme do kapusty
očištěnou, spařenou a na hrubší nudličky nakrájenou kapustu
Hlávku kapusty opláchneme, nakrájíme na kousky. Jakmile je kapusta měkká, zahustíme záklechtkou z mouky
Až je maso poloměkké, přidáme umytou, nakrájenou kapustu připravíme žlutou zásmažku, kterou zahustíme měkké maso s kapustou
Přidáme na proužky nakrájenou kapustu a kousky brambo Klobásku opečeme na pánvi a podáváme společně s kapustou
Kapustu omyjeme a nakrájíme na proužky. Kapustu přidáme k cibulce a podlijeme vývarem.
Kapustu rozčtvrtíme, omyjeme a nakrájíme na nudličky (nebo použijeme mraženou kapustu řezanou), které přidáme