Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Pstruhy si vykucháme a důkladně omyjeme pod tekoucí Plech potřeme máslem a položíme na něj přichystané pstruhy
Pstruhy si omyjeme a osušíme. dáme olivový olej, trochu koření na ryby a potřeme pstruhy
Vykuchané pstruhy namočíme do mléka, osolíme, opepříme Pstruhy opečeme na 1/2 másla v pekáčku dozlatova.
Pstruhy vykucháme, očistíme a ze všech stran je osolíme Hotové pstruhy doplníme kouskem citrónu a podáváme.
Pstruha vykucháme, jeli to potřeba. Na pánvi rozpálíme olej a pstruha na něm opečeme z
Vykuchané pstruhy důkladně omyjeme pod tekoucí vodou Potom do vroucí vody vložíme odleželé pstruhy, přidáme
Očištěné pstruhy pokapeme citrónovou šťávou a necháme , na tuku od opékání osmažíme mandle a dáme je na pstruhy
Recept je výborný, ještě bych rád doplnil infromaci, že houby je dobré v průběhu vaření trochu přisolit a následně do pekáče nelít přímo na ryby, ale spíše kolem. Kůrčička bude křupavější.