Prémiový obsah
★★★★
11.9K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
pánvi orestujeme cibuli najemno spolu s nožičkami žampionů nadrobno nakrájené tvarůžky a petrželku a plníme do žampionů
Žampiony si omyjeme, očistíme a vyřízneme nožičku, Plněné žampiony poté obalíme slaninkou a pečeme asi
Lilky si omyjeme, podélně rozřízneme, osolíme, opepříme a necháme asi 30 minut odstát. Vnitřky lilků
Žampionům sloupneme kloboučky a odřízneme nožičky. Zapékací misku vymažeme máslem a žampiony do ní naskládáme
Přidáme nakrájenou slaninu a žampiony.
Kloboučky žampionů očistíme a odstraníme nožičku. Žampiony naplníme směsí a dáme péct při 180°C asi 15
Žampiony si očistíme, osolíme, opepříme a zakápneme Nivu nastrouháme nahrubo a plníme s ní kloboučky žampionů
Šunku, nohy a dužinu žampionů nakrájíme na kousky. Žampiony opečeme na pánvi na trošce oleje, nejdříve
Žampiony nakrájíme na čtvrtky, cibuli na měsíčky a Chvíli opékáme, žampiony jsou prohřáté celkem rychle
Žampióny očistíme, zbavíme nožiček a opatrně je vydlabeme Tyto nadívané žampióny jsou dobré i po vychladnutí,