6.4K čtenářů
1 h 20 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
propasírujeme přes sítko a podusíme v ní nakrájené houby Dáme dusit rýži a asi v polovině do ní vmícháme houby
Přidáme na kostky nakrájené houby a kuřecí maso. uvařené, scedíme je a vhodíme na pánev k dušeným houbám
Brambory očistíme, omyjeme, nakrájíme na kolečka, osušíme Usmažené brambory vyjmeme, dáme s česnekem na talíře
máslem, na dno poklademe vrstvu ve slupce uvařených brambor Nahoru vložíme opět plátky brambor.
Houby očistíme, nakrájíme na kousky, osolíme, posypeme Pak přidáme vařené studené brambory nakrájené na plátky
Červenou čočku propláchneme a zalijeme vodou. Přidáme oloupanou, na kostky nakrájenou mrkve a necháme
Houby očistíme, nakrájíme a opečeme je na másle s troškou Houby vmícháme do uvařené rýže.
Houby očistíme a nakrájíme na menší i větší kousky,
Brambory pokapejte ve velkém pekáči lžící oleje a citronovou
Brambory pořádně omyjeme a nakrájíme na osm až deset Podáváme s pečeným bramborem.
Houby očistíme a omyjeme. Podáváme s tatarkou a bramborem.
Brambory uvaříme ve slupce a poté rozkrojíme na poloviny Houby očistíme a omyjeme.