Prémiový obsah
★★★
9.3K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Než se nám buchta upeče, připravíme si zakysanou smetanu smetanou a posypeme skořicí.
hmoty rukama přidáváme postupně po lžících zakysamou smetanu
Přidáme k ní umyté houby, bobkový list, kapustu a osolíme Rozmícháme mouku se smetanou, přidáme k uvařené čočce
Houby omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky. Dále houby poprášíme moukou, podlijeme smetanou a krátce
Osolenou prosátou mouku smícháme v hluboké míse se zakysanou smetanou, cukrem a žloutky.
Na vychladlý korpus namažeme zakysanou smetanu smíchanou
Do misky si rozdrobíme nivu, přidáme k ní zakysanou smetanu, zeleninu a 1-2 stroužky česneku (podle chuti
Poté přidáme zakysanou smetanu, olivový olej, nasekanou
Promíchejte v míse mouku s cukrem, práškem do pečiva, jedlou sodou a solií. Přidejte mléko, máslo, vanilkový