Prémiový obsah
★★★
71.3K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
Na rozehřátém oleji doměkka dusíme očištěnou hlívu, přidáme spařená, oloupaná a na kostičky nakrájená
Hlívu nakrájíme na proužky. Cibuli nakrájíme na kostičky. Kořenovou zeleninu nastrouháme. Brambory nakrájíme
Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kousky nakrájenou hlívu a chvíli restujeme. Vše
Vaříme do změknutí hlívy (dle velikosti krájených kousků
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, za stálého míchání opečeme, přidáme nakrájenou hlívu na malé kousky
ČERVENOU ČOČKOU její dávka je 3 - 9 g sušené práškové hlívy
Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Hlívu očistíme a nakrájíme na nudličky a spolu s cibulí orestujeme
V hrnci rozpustíme kousek másla, trochu oleje a osmažíme dozlatova jemně nakrájenou cibuli. Pak přisypeme
Nakrájíme na drobno cibuli a osmažíme nejlépe na sádle. Přidáme umytou a pokrájenou hlívu ústřičnou,
Očistíme a nakrájíme cibuli a dáme se sádlem na rozpálenou pánev. Mícháme až dozlatova a pak zaprášíme