Prémiový obsah
★★★
10.3K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Flíčky uvaříme podle návodu doměkka, houby očistíme Dusíme asi 10 - 15 minut, potom flíčky a houby promícháme
Do vroucí osolené vody zavaříme flíčky. Uvařené flíčky scedíme, propláchneme studenou vodou
Flíčky s houbami rozložíme do vymaštěného pekáčku, Zapečené flíčky s houbami ihned podáváme.
Nakrájené houby si podusíme na sádle, osolíme, opepříme Uvařené těstoviny smícháme s houbami.
Flíčky uvařímev osolené vodě, scedime je, ještě trochu Vrchní vrstva budou flíčky.
Nakonec vmíchejte houby. Flíčky promíchejte se zelím, přendejte do sádlem vymazané
Hodinu před vařením zalijte houby vodou, nechte je Nakonec vmíchejte houby a těstoviny.
Slaninu si pokrájíme, česnek oloupeme, nasekáme a orestujeme. Poté přidáme kousky hub, víno a dusíme,
cibuli zapěníme na sádle, přidáme očištěné, nakrájené houby Jakmile jsou houby měkké, přidáme papriku nakrájenou