Prémiový obsah
★★★
5K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Máslo rozehřejeme na pánvi, česnek oloupeme, nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a
Očištěné zdravé houby vložíme do hrnce, osolíme, přidáme kmín, podlijeme vodou, přikryjeme pokličkou
Připravíme si zavařovací sklenice. Do každé z nich vložíme 1 bobkový list, 1 celý pepř, kolečko mrkve
Houby očistíme a omyjeme. Poté nasolíme a dáme bokem. Nachystáme si tři talíře. Do prvního dáme mouku
V kastrolku rozehřejeme máslo a osmahneme nadrobno nakrájenou šalotku. Přidáme rýži, osolíme, nepřímé
Hřiby očistíme, nakrájíme na 1 cm plátky, osolíme, obalíme v trojobalu a osmažíme na tuku. Vhodné podávat
Na rozehřátém tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme očištěné a nakrájené hřiby, dochutíme
Hřiby očistíme a nakrájíme. Na tuku zpěníme cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme mletou
Předem namočené vločky (buď ve vodě nebo v ovocné šťávě) dáme do misky. Jablko najemno nastrouháme. Dále
polévková mražená směs), ale můžeme použít i zeleninu čerstvou Do hotové bramboračky s čerstvými hříbky přidáme menší
Očištěné houby povaříme asi 5 minut ve slané vodě, poté je zcedíme a propláchneme. Na másle osmahneme