Prémiový obsah
★★★
3.7K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Žampióny nakrájíme na plátky, orestujeme je na rozpáleném oleji, zalijeme je vejci, osolíme, opepříme
Těstoviny uvaříme do poloměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a promastíme olivovým olejem. Všechny
Hlavičky žampiónů očistíme a vložíme do vymaštěné zapékací mísy. Náplň si připravíme ze sýra, másla,
Žampiony nakrájíme a podusíme na oleji. Přidáme olivy, osolíme, opepříme a podlijeme vínem. Dusíme, dokud
Zapékací misku vymažeme máslem a na dno naskládáme plátky bagety, které jsme nasucho opekli na pánvi.
Na rozehřátém másle osmahneme očištěné žampiony nakrájené na silnější plátky, přidáme nasekaný stroužek
Žampióny překrájíme na poloviny, měkký salám i sýr nakrájíme na kousky, které budou stejně velké, jako
Lasagne uvaříme na skus v osolené vodě a necháme okapat. Rozmícháme smetanu s vejci, osolíme, opepříme
Žampiony a okurky nakrájíme na plátky a papriku a cibuli na drobné kostky. Přidáme cukr, pepř, majonézu
Žampiony a okurky nakrájíme na plátky a papriku a cibuli na drobné kostky. Přidáme cukr, pepř, majonézu