Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Očištěnou mrkev nakrájíme na špalíky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Plátky masa, osolíme, opepříme
V hrnci rozehřejeme olej a závitky na něm opečeme ze Měkké závitky vyjmeme z omáčky a udržujeme teplé.
Hotové závitky vyjmeme, zbavíme nití nebo jehly a zaprášíme Dokořeníme, vložíme závitky zpátky ohřát a podáváme
Stočíme do závitků a převážeme nití. Hotové závitky krájíme na plátky, přelijeme je výpekem
V kastrolu rozehřejeme olej a telecí závitky na něm Telecí závitky vyjmeme z omáčky a udržujeme teplé.
V kastrolu rozehřejeme máslo a telecí závitky na něm Závitky rozdělíme na talíře, můžeme ozdobit bylinkami
Řízky na okrajích nařízneme, naklepeme, pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Poklademe je dobře očištěnou
Z masa odstraníme blanky a nakrájíme na plátky. Měly být tlusté asi 1, 5 cm. Jemně naklepeme pěstí. Připravíme
Řízky odblaníme. Naklepeme a opečeme na sádle. Přidáme nastrouhanou cibuli, kterou necháme zapěnit. Přidáme