Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
placku, potřeme rajčatovým základem, poklademe plátky slaniny
Poklademe plátky slaniny a posypeme špenátovými listy.Nakonec
Slaninu opečeme na pánvi dozlatova, poté přidáme k pustila slanina.
vajíčkem, posypeme strouhaným sýrem a poklademe plátky slaniny
a opečeme na něm masové placičky a poté i plátky slaniny Přidáme volské oko a křupavé plátky slaniny.
Na pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu, Těstoviny dáme na talíř, přelejeme omáčkou a posypeme slaninou
Upravené pásy sádla obalíme v soli a naskládáme do vhodné nádoby a uložíme v chladu (po 8 °C). Maximálně
Samozřejmě bez slaniny a salámu. a vyválí se 3 válečky, na které je možné položit slaninu
Vepřový bůček bez kosti posypeme ze všech stran pragandou a nakrájenými plátky česneku, uzavřeme do
Pokryjte paštiku dalšími plátky slaniny a přehrňte Formu vyložte napříč plátky slaniny.