Prémiový obsah
★★★
7.7K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Každou porci zabalíme samostatně do alobalu a ke každé pekáček nalijeme trochu vody, do ní položíme porce v alobalu
Alobal nastříháme na 6 stejně velkých kousků. Do každého vložíme kuřecí maso a část zeleniny.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na alobal Alobal trošku zvedneme a zavřeme, pečeme asi půl hodinky
grilovacím kořením a po jedné zabalíme s trochou másla do alobalu Hotovou cibuli vyjmeme z alobalu, osolíme a opepříme
Alobal potřeme olejem, rozprostřeme na něj roštěnku Alobal uzavřeme jako měšec a konce zkroutíme, aby se
Potom řízky rozprostřeme na alobal, posypeme nastrouhanou Pak maso vyjmeme z alobalu, nakrájíme na menší plátky