Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Králičí stehna omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, Rozehřejeme pánev, opečeme slaninu i králičí stehna
Maso uvaříme v osolené vodě, sádlo vyškvaříme, cibuli oloupeme, nakrájíme a orestujeme na pánvi. Maso
V tlakovém hrnci zapěníme na sádle nakrájenou cibuli, přidáme papriku, pokrájené maso a sůl. Podlijeme
Kotletku nakrájíme na kolečka a lehce poklepeme dlaní. V misce si smícháme olej, sójovou omáčku, česnek
Oprané a osušené maso nakrájíme na kostky, lehce je obalíme v tlučeném kmínu a necháme odležet. Pak je
Maso očistíme, opereme a dáme vařit do studené osolené vody. Přidáme celý černý pepř a nové koření a
Předky z králíka rozporcujeme, na oleji orestujeme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme cibuli, maso
Z másla a mouky udělat světlou jíšku. Zalije se mlékem a trochou šťávy z dušeného masa / když je /,
Máslo, olej, cukr, koření (oblíbené - na ryby), citronovou šťávu a tabasco promícháme v hrnci a zahříváme