Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
zabalíme s trochou másla do alobalu. Hotovou cibuli vyjmeme z alobalu, osolíme a opepříme
Na alobal kápneme trochu oleje, posypeme trochou koření Alobal uzavřeme.
osolíme, opepříme, dáme kmín a dovnitř pokrájenou cibuli Alobal si potřeme sádlem a kapra zabalíme, hodinu necháme
Alobal potřeme olejem, rozprostřeme na něj roštěnku Alobal uzavřeme jako měšec a konce zkroutíme, aby se
Naplíme strouhaným sýrem a zabalíme do alobalu, vrchní
Alobal nastříháme na 6 stejně velkých kousků. Alobal uzavřeme tak, aby nám šťáva nevytékala ven.
Maso nakrájíme na kostky a orestujeme s cibulí na oleji Poté rozdělíme na 4 díly, dáme do alobalu, zasypeme
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na alobal Natřeme hořčicí, poklademe sýrem, slaninou, troškou cibule