12.2K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Maso nakrájíme na nudličky. V pánvi rozehřejeme olej a maso na něm
Řízky odblaníme, lehce naklepeme, potřeme olejem, opepříme Před grilováním řízky osušíme, potřeme z obou stran
Řízky potřeme olejem, položíme na gril a při vysoké Hotové maso servírujeme s grilovaným baklažánem.
Řízky okořeněnou stranou omotáme kolem banánů a maso Posypeme kari kořením.
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky. maso, posypeme kari kořením, osolíme a přidáme také
Posypeme kari kořením, solí a pepřem. Kuřecí kari s mrkví podáváme s rýží.
kousky, osolíme a podle chuti můžeme opepřit a přidat kari
Plátky kuřecího masa omyjeme, osušíme a lehce naklepeme , z obou stran osolíme a posypeme kari kořením.