Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
V misce smícháme olej s citronovou šťávou, bylinkami a kořením. Vše důkladně promícháme a směsi potřeme
Ze soli, špetky pepře, oleje a prolisovaného česneku vytvoříme marinádu. Maso nakrájíme na plátky, které
Veškeré ingredience na nálev smícháme. Koření přimícháváme do nálevu dle chuti. Krkovici napíchneme na
Osolené a opepřené maso naložíme přes noc do oleje smíchaného s prolisovaným česnekem. Rozpálíme gril
Příprava marinády: Rajčatovou šťávu s prolisovaným česnekem smícháme v misce, přidáme olej, sójovou omáčku
Maso nakrájané na plátky pouze odolíme a opepříme. Potřeme prolisovaným česnekeme a grilujeme asi 5 minut
Grilovanou krkovičku podáváme s pepřovou omáčkou a
Plátky masa osolíme, opepříme, posypeme kořením a dáme na rozpálený gril potřený olejem. Na pánvi opečeme
podáváme připravený bulgur s pečenou zeleninou a grilovanou krkovičkou.
Všechny ingredience na marinádu smícháme. Žampiony nakrájime na plátky a naložíme je do připravené marinády
Plátky masa si osolíme a opepříme, potom z jedné strany potřeme tukem a hořčicí. Posypeme hustě pažitkou