Prémiový obsah
★★★
53.6K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Hermelín potřeme mletou paprikou smíchanou s olejem Jakmile je hermelín hotový podáváme s oblíbeným zeleninovým
Všechny suroviny promícháme a naneseme na hermelín Připravíme si kousek alobalu a do středu položíme hermelín
Kořenící směs promícháme a namáčíme v ní hermelín z Balíček s hermelínem můžeme také zapéct v troubě při
Hermelín potřeme olejem poté grilovacím kořením a zabalíme Hermelín dáme na gril a grilujeme asi 10-15-minut.
V misce si připravíme směs na hermelíny, smícháme koření Hermelíny potřeme připravenou směsí, zabalíme do alobalu
Všechny suroviny promícháme a naneseme na hermelín Připravíme si kousek alobalu a do středu položíme hermelín
Hermelín bez oleje a bez zbytečného koření dáme opéct Nakonec přidáme hermelín a podáváme.
Salát podáváme s grilovaným hermelínem a brusinkami
Hermelín dáme na gril. Bagetu dáme na gril těsně před podáváním hermelínu,
Ten hermelín se dává na gril v tom alobalu, nebo se musí vyndat? Nějak se mi to rozteklo :-(