Prémiový obsah
★★★
7.6K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Hovězí plátky po obvodu nařízneme na třech místech, Při dušení občas podlijeme trochou vody.
Během dušení masa si očistíme všechnu zeleninu a nakrájíme k měkkému masu a ještě podusíme, aby byla měkká i zelenina
Naklepané hovězí plátky pečeme na sádle, přidáme na K podušeným plátkům přidáme nakrájenou zeleninu a dodusíme
Plátky masa zlehka naklepeme, osolíme a opeříme. Podle potřeby můžeme ještě během dušení podlévat vývarem
cibuli, zaprášíme mletou paprikou, zpěníme a přidáme plátky Podlijeme hovězím vývarem a dusíme asi hodinu a třicet
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Hovězí maso si očistíme a nakrájíme na plátky (krájíme
nadrobno, očištěnou mrkev na půl kolečka a maso na plátky Poté plátky vyjmeme a omáčku rozmixujeme do haldka
Kuřecí prsa nakrájíme na slabší plátky, které osolíme nakrájenou cibuli, z masa oklepeme přebytečnou mouku a plátky
osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, slaninu a přidáme plátky
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Hotové maso podáváme s šťouchaným bramborem.
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme. Dušenou zeleninu s masem podáváme s vařenými bramborami
Přidáme nakrájenou zeleninu na nudličky nebo mraženou zeleninu.