Prémiový obsah
★★★★
6.4K čtenářů
20 m
janapozarova
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Marinovaného lososa pečte po dobu cca 15 minut, dokud Během pečení několikrát potřete rybu marinádou.
Lososa předem omyjeme, osolíme a osmahneme z obou stran Vyjmeme, pokapeme citronovou šťávou a udržujeme v
pánvi rozpálíme kousek másla a dáme na něj filet lososa posypali nasekanými bylinkami, osolili a zakápli citronovou
citronovou kůru a šťávu, cukr a sůl. Omáčka musí býti pikantní. Podáváme k masu.
Po kapkách přidáváme tekuté máslo, dokud omáčka nezhoustne Tato omáčka je vhodná ke kuřecímu masu.
Osušené porce lososa také potřeme olejem, osolíme a Během pečení můžeme potřít olejem.
kůry a 1 lžíci citronové šťávy. Dejte vychladit a připravte si lososa.
Lososa nakrájejte na kostky o velikosti sousta a opatrně grilovací jehly napichujte vždy střídavě 1-2 kousky lososa
a důkladně omyjeme, osušíme, nasolíme a pokapeme citronovou přisypeme citronovou šťávu, opepříme.
kůru a omáčku necháme na mírném plameni za stálého Omáčkou polijeme hotové špagety a podáváme.