Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Porce rybího masa omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Potom je nakrájíme
Kachní prsa omyjte, osušte a položte je kůží nahoru Mezitím připravte štávu a zeleninové ragú (viz postup
Maso si nakrájíme a poté rozmixujeme s výpekem. Přidáme najemno nasekanou cibuli, česnek a dochutíme
Kosti, vnitřnosti a cibuli dáme do studené vody a pomalu vaříme, potom vývar přecedíme. Přidáme do něj
Pekáč dáme na plotnu a rozehřejeme v něm trošku kachního Kachní rillettes podáváme na topince.
Kachnu rozdělíme na osminy, potřeme solí, pepřem a prolisovaným česnekem. V kastrolu rozpustíme sádlo
Kachní ragú dochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem Hotové ragú posypeme sýrem.
Kachní ragú dochutíme solí, pepřem a čerstvě nasekanými Pappardelle s kachním ragú podáváme teplé a podle chuti
včetně kůže a ostatní maso obereme a použijeme do ragú Na talíř naservírujeme porci kachního ragú, posypeme
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Na rozehřátém oleji osmažíme ze všech stran, osolíme