10.9K čtenářů
1 h 15 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
očistíme, pokudjsou prsíčka vcelku, tak je nakrájíme na řízky Přírodní řízky je dobré podávat s bramborovou kaší,
Z telecího masa nakrájíme čtyři řízky, které naklepeme Na talíř dáme kupku dušené rýže, k ní opečené řízky
Telecí maso nakrájíme na plátky. Plátky naklepeme, osolíme a kraje nařežeme. Jednu stranu plátku obalíme
Do omáčky vložíme řízky. K řízkům přidáme žampiony, rozdělíme na talíře a posypeme
Z kýty nakrájíme plátky masa, které odblaníme, dobře naklepeme, potřeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme
Telecí maso nakrájíme na řízky, které zlehka naklepeme Šťávu potom zalijeme řízky.
Maso nakrájíme na řízky, okraje nařízneme, naklepeme Potom zmírníme oheň a řízky dopečeme doměkka.
Mezitím řízky okořeníme pepřem a mletou paprikou a Zahustíme rozmíchaným škrobem, řízky rozdělíme na talíře
Řízky odblaníme, na okraji nařízneme, naklepeme a mírně části másla zpěníme na jemno nakrájenou cibuli a řízky