Prémiový obsah
★★★★
13.3K čtenářů
1 h 15 m
Redakce Recepty.eu
Chystáte slavnostní oběd: Co takhle nadívané křepelky?
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
slaninou a dáme do pekáčku. Během pečení podléváme křepelky výpekem.
Omytou křepelku osušíme, osolíme, opepříme a dovnitř křepelky vložíme pár snítek estragonu.
Pekáč si vymažeme, vložíme křepelku a nalijeme víno Během pečení podléváme, případně přilijeme vodu či
Křepelky: Křepelky si otočíme prsama dolů a opatrně Z mletého, nakrájené slaniny, cornichons okurek, kapar
Před dopečením položíme na každou bramboru plátek slaniny Poté přes slaninu položíme plátek sýra a dopečeme,
Potom ho obalíme slaninou pokrájenou na plátky, které Položíme ho na pekáč, přidáme zbylou nakrájenou slaniny
Potom ho osolíme, obalíme ho plátky pokrájené slaniny Při pečení podlíváme vlastní šťávou a podle potřeby
trojúhelníky pokrájenou zeleninu, kyselé okurky a slaninu cibuli, přidáme zbytek pokrájené zeleniny, okurek a slaniny
Na drobně nakrájené slanině osmahneme cibuli dozlatova Během pečení maso obracíme a přeléváme šťávou.
Telecí kýtu odblaníme, omyjeme, slaninu nakrájíme na Během pečení poléváme šťávou z masa a podléváme vodou