Prémiový obsah
★★★★★
26K čtenářů
1 h 40 m
Kuchař Berda
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Krůtí prsa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme, pak Podáváme s pečenou zeleninou a bramborem.
Květák si nakrájíme a uvaříme. Do měkkého květáku přidáme vejce, ovesné vločky a strouhanku. Promícháme
Maso nakrájíme na 4 plátky, osolíme, opepříme a na rozehřátém másle opečeme. Pak maso přendáme do pekáčku
Očištěné maso nakrájíme na plátky. Připravíme si směs s vejce, soli a rozdrcených lupínků. V této směsi
Šafránová vlákna rozemneme do misky. Přidáme 2 lžíce horké vody, necháme 5 minut odstát. Poté přidáme
Maso nakrájíme na malé nudličky, žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme olej a maso s houbami
Bílek osolíme a našleháme do pěny, v jiné misce smícháme mletou papriku, sušenou petrželkou a mandle.
Z vykostěného krůtího masa nakrájíme čtyři větší porce Zapečené porce krůtího masa se sýrem na talíři polijeme