Prémiový obsah
★★★
34.1K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na menší řízky a osolíme Hotové podáváme zelí společně s kuřecími řízky a bramborami
Z telecího masa nakrájíme čtyři řízky, které naklepeme Na talíř dáme kupku dušené rýže, k ní opečené řízky
Telecí maso nakrájíme na plátky. Plátky naklepeme, osolíme a kraje nařežeme. Jednu stranu plátku obalíme
Z kýty nakrájíme plátky masa, které odblaníme, dobře naklepeme, potřeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme
Do omáčky vložíme řízky. K řízkům přidáme žampiony, rozdělíme na talíře a posypeme
Telecí maso nakrájíme na řízky, které zlehka naklepeme Šťávu potom zalijeme řízky.
Řízky odblaníme, na okraji nařízneme, naklepeme a mírně části másla zpěníme na jemno nakrájenou cibuli a řízky