Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
šťávy dáme nakrájenou pálivou papričku a nalijeme na kuře Na porce kuřat na talíři dáme cibuli a papriku, ozdobíme
Na olivovým oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a společně s chorizzem jemně osolíme. Přidáme brambory
Plátky masa naklepeme, na okraji malinko nařízneme, aby se nekroutily a osolíme. Každý plátek potřeme
Plátky masa přikryjeme kuchyňskou fólií, aby se při naklepávání nerozpadly. Pak je osolíme, opepříme
Víno smícháme s olivovým olejem, touto směsí potřeme připravené steaky a necháme je marinovat asi 2 hodiny
Mléko ohřejeme, přidáme máslo, sůl, cukr, dokud se vše nerozpustí. Poté pomalu přidáváme mouku, dokud
Na oleji opražíme cibulku, přidáme krevety, slávky, víno, chilli, petržel a vše dohromady krátce orestujeme
Zeleninu nakrájíme, česnek prolisujeme, přidáme sůl, olej a pepř. Zasypeme křenem, vychladíme a podáváme
Plátky masa naklepeme a z obou stran osolíme, opepříme. Z jedné strany je pak potřeme troškou hořčice
Brambory si uvaříme a nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej a brambory opečeme dozlatova. K
Nejdříve si očistíme česnek, opláchneme rajčata, odstraníme z nich vnitřky a nakrájíme je na proužky.
Kostky cukru dobře otřeme o omytou pomerančovou kůru a vložíme do šálku. Brandy nalijeme na malou naběračku