5.7K čtenářů
1 h 5 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Přidáme maso a orestujeme. Maso dáme do mísy, přidáme rozdrobený sýr, vařenou
Lilky si vydlabeme, šunku, maso, žampiony nakrájíme , poté přelijeme lilky a podáváme.
Lilky si rozřízneme a dužiny vydlabeme. Maso opečeme na pánvi s olejem a přidáme zeleninu.
Lilek si omyjeme, osušíme a rozpůlíme. Směsí naplníme předpečené lilky a posypeme je nastrouhanou
Lilky a cukety podélně překrojte. Vmíchejte protlak, zarestujte a přidejte maso.
Lilek umyjeme, přepůlíme, nařízneme, osolíme a necháme oleji si osmahneme cibulku, přidáme cizrnu, dřeň lilku
Lilky opereme, rozřízneme po délce a dáme na čtvrt Ohnivzdornou mísu vymažeme olejem, vložíme půlky lilku
Lilky zbavíme stopky, omyjeme, rozdělíme na dvě poloviny Zapékací mísu vymažeme tukem, lilky do ní naskládáme
Dužinu lilku vydlabeme a necháme stranou. Smícháme s dužinou z lilku.
Mezitím podílně rozkrojíme lilek a nakrájenou dužinu Lodičky z lilku potřeme olejem a pečeme 20 minut v