11.9K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Kuře lze vyměnit za vepřové maso, oba druhy jsou podstatně levnější než hovězí svíčková.
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Zeleninu rozmixujeme na hladkou omáčku a zjemníme smetanou Maso nakrájíme na plátky, podáváme s omáčkou a karlovarským
Maso si prošpikujeme slaninou, osolíme a v kastrolu na másle orestujeme kořenovou zeleninu a cibuli.
Zeleninu oloupeme, očistíme, omyjeme a pokrájíme na drobné kostičky. Mleté maso osolíme, opepříme, okořeníme
Příprava svíčkové: Očistěte a nakrájejte na kolečka Svíčkovou prošlehejte ručním elektrickým mixérem a
Základem svíčkové omáčky je kořenová zelenina. Do omáčky přidejte pár kuliček nového koření, černý
Základ omáčky zjemníme sladkou a kysanou smetanou
Příprava omáčky a masa: Prošpikujte maso: ostrým nožem Připravte základ omáčky: v kastrolu rozehřejte sádlo