Prémiový obsah
★★★
4.2K čtenářů
2 h
Kuchař Berda
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Kuřecí prsa bez kůže omyjeme a v hrnci zalijeme litrem Vyjmeme kuřecí prsa a necháme je vychladnout.
Do vychladlého rosolu vmícháme jedno deci ušlehaný Před podáním rosol vyklopíme na rovnou mísu a ozdobíme
Do vychlazeného rosolu vmícháme 1 dl ušlehané smetany Na dno misek poklademe ovoce, poklademe rýžovým rosolem
Poklademe ovocem a přelijeme teplým rosolem, ten připravíme nálevu rozmícháme škrobovou moučku a povaříme, až bude rosol
Pudink vlijeme do mísy, poklademe ovocem a přelijeme rosolem vodou, citronovou šťávou, cukrem a povaříme dokud rosol
Vyjmeme a poté do pánve dáme nakrájenou a očištěnou zeleninu Zeleninu solíme a dle chuti přidáme i koření.
Nakrájené maso osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Poté dáme maso stranou a na výpeku orestujeme