5.4K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Játrovou nádivku do ní rozestřeme, kousky kuřecích prsou pokapeme vínem, naskládáme na nádivku a lehce
Kuřecí prsa si omyjeme a osušíme. Připravenou nádivkou naplníme kuřecí maso.
Podle potřeby zahustíme nádivku strouhankou. Maso nařízneme a naplníme jatrovou nádivkou.
Na polovině másla orestujeme nakrájené kuřecí maso Formu vymažeme máslem a naplníme nádivkou.
Krůtí prsa omyjeme, osušíme a nožem do nich prořízneme Tu naplníme připravenou nádivkou a otvory spíchneme
Petrželové pyré: Na másle zpěníme šalotku orestujeme Petrželová strouhanka: Do robotu dáme všechny suroviny
Játra si nasekáme, žloutky třeme s máslem, přidáme petrželku a játra. Rohlíky nakrájíme na malé kostičky
Maso očistíme nakrájíme na plátky a na jeden den naložíme do jogurtu který jsme smíchali s kořením a