6.6K čtenářů
1 h 5 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
máslo vlijeme vejce, poklademe nastrouhaným sýrem, špenátem Hotovou omeletu na talíři překlopíme a podáváme s pečivem
Na rozehřátém másle necháme zavadnout listy špenátu Posypeme nastrouhaným sýrem, přidáme hrášek, špenát
Směs opékáme na másle a připravíme si omeletu. před jejím dokončením poklademe trochou žampionů a špenátu
Žampiony osolíme, opepříme a přidáme omytý špenát. Omeletu přehneme na polovinu a sesuneme na talíř.
Opatrně vmícháme špenát a podle chuti opepříme. rozšleháme vejce a na pánvi z nich připravíme nadýchanou omeletu
Na sádle podusíme umytý očištěný špenát. Omelety můžeme plnit i jinou zeleninou.
Kuřecí maso nakrájíme na plátky, trochu naklepeme a Poté navrstvíme špenát.
Přidáme mražený špenát, podlijeme trochou vody a dusíme
Čerstvý špenát spaříme a necháme okapat. Na omeletu rozložíme špenát,okořeníme a přidáme česnek