4K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Maso obalené v mouce namočíme do rozšlehaných vajec Podáváme teplé s rajčatovou omáčkou.
Na pánvi rozehřejeme olej, osmahneme nakrájenou cibulku a orestujeme pokrájené játra. Krátce podusíme
Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na tuku, zaprášíme moukou, uděláme světlou jíšku, zalijeme vývarem
Příprava masa: Maso omyjeme a osolíme, přidáme trošku Poté přidáme protlak, sojovou omáčku, pepř a med.
Povaříme asi 20 minut, podle chuti trošku osladíme a omáčku Podáváme s hovězím masem pokrájeným na malé kousky
Maso vyjmeme z pánve a dáme na teplé místo. dochutíme solí a pepřem dle potřeby a vložíme zpět maso
Rajčatovou šťávu dáme do hrnce, pomalu přivedeme k osolit a osladit a podáváme ke grilovaným nebo pečeným masům
Kuřecí maso osolte a opepřete, nařízněte a udělejte Poté přidejte česnek a rajčatový protlak a restujte
Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na kostičky, ty pak Hotovou směs necháme chvíli odstát tak, aby maso nasálo
Přidáme maso a smažíme na silném plameni, dokud se Přidáme teplý vývar a poté rajčatové pyré.
Cannelloni naplníme pomocí cukrářského sáčku rajčatovou
Gnocchi připravíme dle návodu na obalu. Na pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm nasekanou šalotku