Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Kuře omyjeme, osušíme a rozdělíme na 8 kousků, které Hotové kuře podáváme s opékanými bramborami.
Očištěný květák dobře omyjeme a rozdělíme na jednotlivé růžičky. Vaříme v osolené vodě asi 10 minut.
Brokolici opláchneme pod tekoucí vodou. Stonky nakrájíme na špalíčky, růžičky necháme středně velké.
Kuře si nejprve očistíme a neporcujeme, každou porci Vypeckované švestky poklademe na kuře.
Vodu, kečup, cukr, worcestrovou omáčku, ocet a hořčici promícháme na jemnou omáčku. Osolíme, opepříme
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, naložíme do vychladlého Po upečení kuře vyjmeme a zbylou směs přepasírujeme
Vychladlé nalijeme na kuře a dáme do chladu na několik
okurku nakrájenou na kolečka, na ni položíme vychladlé kuře
Joan Roca Joan Roca je španělský šéfkuchař a spolu Španělská paella Arzak je známá svou experimentální
Pomleté mandle smícháme se skořicí a citronovou kůrou. Poté přimícháme rozšlehané vejce. Směs přilijeme
Plech si vyložíme potravinovou fólií (dno i okraje) a na dno položíme plátky jedlého papíru, tak, aby