Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
, česnek si nakrájíme a posypeme kuře. Vše zasypeme nastrouhaným sýrem, zalijeme smetanou
Kuře bez drobů omyjeme, naporcujeme, jednotlivé porce česnekem, celé zasypeme nahrubo nastrouhaným tvrdým sýrem
Kuře omyjeme a osolíme. Přidáme nakrájený smetanový sýr, nastrouhanou nivu,
Mezitím nastrouhejte sýr rajčata nakrájejte na čtvrtky osolte opepřete potřete pestem a rozložte na něj sýr
Kuře naporcujeme, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných Zbylá vejce a sýr přelijte na maso.
Kuře na sýru posypeme nasekanou petrželkou, přikryjeme Kuře na sýru podáváme s opékanými brambory.
Kuře vybalte, neumývejte a jen osušte papírovou utěrkou Pokud spěcháte, nechte osolené kuře venku na lince
Kuře očistíme, omyjeme, osušíme a zevnitř ho posypeme Pak kuře nasadíme na otevřenou plechovku s pivem tak
Poté kuře naporcujeme a nasolíme. Jednotlivé kousky kuřete obalíme v připraveném těstíčku
Oloupané brambory nakrájíme na měsíčky, smícháme se solí, pepřem, paprikou a olejem. Okořeněné brambory