Prémiový obsah
★★★
12.5K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Skvrny od smůly nejlépe odstraníme odlakovačem na nehty a nebo je potíráme hadříkem namočeným v benzínu.
Vejce uvaříme natvrdo. V rendlíku rozpustíme máslo a něm osmahneme nakrájenou cibuli. Poprášíme ji moukou
Přilejeme vodu, sójovou omáčku a přisypeme sezamová přidáme hořčici a smetanu a promícháme s výpekem, v omáčce
ejce uvařená natvrdo dáme do teriny, přelijeme je omáčkou
Plátky masa potřeme hořčicí, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm nadrobno
Omáčku podle chuti osladíme, osolíme a opepříme. rozkrojíme na poloviny, dáme na talíře, přelijeme hořčičnou
Maso na krajích nařízneme, opepříme a pokapeme olejem, necháme půl hodiny odpočinout. Pot zprudka orestujeme
Na mírném ohni vaříme za stálého míchání, dokud omáčka Občas omáčku promícháme aby na povrchu neztuhla, Třetinu