Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Poklademe je dobře očištěnou zeleninou nakrájenou na
Houby přes noc namočíme do vlažné body. Druhý den v míse smícháme s nastrouhanou mrkví a mungo klíčky
Mrkev a pórek nakrájíme na tenké nudličky, filety z lososa na proužky. Rýžový papír namočíme do studené
Krůtí maso rozřízneme tak, aby nám vznikla kniha.
Všechny zeleninu a brambory omyjeme a nakrájíme na Maso podáváme spolu se zeleninou a bramborami.
Maso omyjeme a osušíme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a kousky masa zprudka
Krůtí maso nakrájíme na kousky, posypeme kořením a Přidáme na proužky nakrájenou cibulku a všechnu zeleninu
V hrnci rozpálíme tuk a závitky na něm opečeme ze všech Závitky dáme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme
osolíme, položíme na ně plátek slaniny, stočíme do závitku Potom rozpálíme tuk a závitky pozvolna opékáme 10 -
Troubu předehřejeme na 160 °C, závitky opečeme na horkém Pak závitky vyjmeme, omáčku protřeme sítem, vmícháme